Опитвам се да извайвам
твоите емоции…..
Ти си личност,
недостижимо е твоето ядро,
в което се преплитат
магмени движения
и привличат, пръскат нажежени струи,
капки изпитваща и търсеща,
ожесточена нежност
на границата
на мощна буря и покой,
чиито примирие
търся и не намирам.
© Фабер Todos los derechos reservados
Не трябва с лошо, ще се "ожесточи" още повече, "нежността" (вж. стихотворението)!
Ей, ама с този мой коментар много се "преплете" (пак вж. стихотворението!), май!?