Пиша ти в момент на беда,
когато силата ми безсрамно тъпчат.
До мен се моли сива самота,
птиците да не си отиват.
Пиша ти, преди да те сънувам,
боготворя думите, в които вярваш.
Търся свобода - облаци рисувам,
но ти едва ли някога ще разбереш...
© Нели Георгиева Todos los derechos reservados