На този крастав мой живот
му слагам вече тоз венец:
от себе си, като избягам,
ще се представя бежанец.
През мрежата, като премина,
ще имам всичките права:
пари, къщурка със камина
и бяла кърпа на глава.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Желоя ви хубав творчески ден! Поздрави от мен!