Градът прашасал,
студен и гаден,
човек въшлясал,
грозен и гладен.
Несретник прост
с живота се бори,
на земята е неискан гост
и бог дори не му говори.
Надеждата е вестник,
мечтите са вятър,
раждането е предвестник
за твоя глупав театър!
Гарван грозно грачи,
идва нощ, мрак желан,
куче мърша влачи,
ти живя ли, беше преебан!
© Todos los derechos reservados