26 feb 2017, 18:14

Беше 

  Poesía » De amor
417 0 0

Беше.....
нещо силно и непредвидимо.
Беше....
истинско и непостижимо.
Беше...
толкова мечтано и сънувано,
Беше.....
никога преболедувано!
Беше.....
някак живо в кръвта...
Беше...
във щастието тъга.
Много рядко се гневеше,
живея с болката, че само беше...

© Ваня Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??