„Не беше любов – не болеше.”
silvina84(Силви)
Беше любов и болеше,
и времето беше спряло,
по нищо не му личеше,
че ще лекува – беше умряло.
Нямаше птици в небето -
и то беше с тях отлетяло,
животът, зазидан в сърцето,
предсърдно мъждеше и вяло.
Беше любов и болеше
като във стадий обречен,
Дяволът пулса броеше,
в мантия бяла облечен.
© Ивон Todos los derechos reservados