Хората казват, че била съм без чувства,
но без чувства значи ли мъртва душа?
Други пък казват, че била съм изкуство
и по пътя си всичко, че нежно руша.
Аз пък се чудя дали ще повярваш
в тези “фалшиви” мои лица.
И има ли смисъл до мен да оставаш,
щом съм разбила стотици сърца?
© Ивет Боянова Todos los derechos reservados