Пуста черно-бяла картина -
душата ми е хем огън, хем е зима...
пламъците на яроста изгарят я,
а ледовете на самотата довършват я!
Души ме, изгаря, не си отива,
тежи, стяга, не престава...
болката остава ми жестоки следи
в сърцето, където беше ти преди.
Скоро вече нямам и това,
само едно дупка от самота
Черно-бял сега е моят свят -
вместо от цветове, от сълзи излят.
Зад зелените очи погледни,
ще видиш още горещите сълзи,
изплакани в онези тъмни дни -
без цветове... без мечти!
© Валерия Минева Todos los derechos reservados