Събличай ме, събличай...
Всичко в мен развличай.
С парещи ръце докосвай,
с нежни устни омагьосвай.
Не спирай, докосни ме
и продължавай да нашепваш мойто име.
Но моля те, не ме обичай,
в любов не ми се вричай.
Само ме докосвай страстно
и ме целувай властно.
© Иви Todos los derechos reservados