По устните ми да четеш,
по допира и кожата горяща,
без думи ти ще разбереш,
за моето сърце любящо.
По пръстите ми да четеш,
пътеки пращащи послание,
без думи ти ще разбереш,
че в мене си като сияние.
По погледа ми да четеш,
душата ми ще разгадаеш,
без думи ти ще разбереш,
че всичко си за мен да знаеш.
© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados