20 ago 2013, 21:18

Без думи 

  Poesía » De amor
526 0 1

Аз мога да остана в този миг,

във който глътвам дъх от вечност,

а нощта да бъде само вик -

на слънцето, което е далечно...


Ти може да си просто тяло, храм,

ти може по-дълбоко да ме искаш,

но ти коя си - аз това не знам,

за себе си - не мога и да мисля...!


Прегръдката е вакуум, а те чувствам

толкова близка - сякаш си във мен,

в мига, преди ръцете да те пуснат

скъсява се животът ми със ден!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "но ти коя си...- довери се и ще разбереш, сърцето ти само ще ти подскаже!!!
    Поздрави!!!
Propuestas
: ??:??