24 abr 2008, 14:54

(Без) happy end  

  Poesía » De amor
735 0 6

(Без) happy end

Обичала съм много пъти
по различен начин
, с различна сила,
но всичките любови отлетяха,
оставяйки в мене само спомен мил.

А него как да го забравя?
Не, не да го забравя – да го преживея,
да не се обръщам с трепет, а с покой
към любовта, с главно „Л” пред нея.

Та той владее всяко кътче в мене.
Сърцето... Тялото... Душата...
и никой не
можа да му отнеме
любовта и
в очите ми искрата.

Но всъщност аз не искам да забравя
любовта, която всичко преобръща,
тя няма
Happy end накрая,
защото... никога не свършва!!!

© Ками Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??