Без интернет за два - три часа
и опънахме нерви като струни.
Нелечима зависимост се оказа
електронната връзка помежду ни.
Помислих, че пипнал е вирус
компютърът ми стар, горкия...
Тъга и настроение на минус
обзе ме. Май ще го пенсионирам.
Причината, оказа се, не е във него.
Конците е объркал Зукърбърг.
Световен срив прецакал нета...
Гаф от някакъв нищожен бъг!
Отново интернетно съм щастлива.
Е, не истинската свобода е, знам...
Ще пиша стихове, но на хартия,
а в нета ще ги подарявам вам.
© Даниела Виткова Todos los derechos reservados