3 nov 2012, 12:45

Без моя мил 

  Poesía » De amor
645 0 1

 

БЕЗ МОЯ МИЛ

 

Днес мъката си да изплача

идвам тук, при теб, море.

По пясъка вървя във здрача,

заслушана във твоя тих напев.

 

Дошло е времето, когато,

докосната от зла ръка,

сама край теб да крача -

без моя мил - с ръка в ръка.

© Желязка Дракалиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз оценявам силата на кратките форми и намирам този стих за съдържателен и стойностен.
    В такива мигове не се говори много...
Propuestas
: ??:??