Без покана
Не съм те канила,
но щом си тук, те искам.
Не съм мечтала
да си моят сбъднат сън.
Но щом в съдбата ми
решил си да си всичко -
Добро Утро, обич моя,
виж, слънце грее вън!
И щом сърцето ми
за пристан свой избрал си -
Добре Дошъл бъди,
обичан - отдъхни!
Ще сготвя вкусна супа
да си хапнеш,
пък после пак вдигни платна
и поеми!
Но винаги, щом в теб
живецът трепне
в посоката на моя залез Див,
душата ми с усмивка
ще те срещне -
в подслона мой
свещичка ще гори.
А в утрото
щом пак решиш да тръгнеш,
вземи със себе си и мен!
Носи ме там -
в сърцето ти да тръпне
мигът ни с тебе неприкосновен!
© Камелия Todos los derechos reservados