БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ
евнухът хвърля заровете с крак
и домът му е загадка
гейовете се множат в семейства
а не могат да се размножават
това изглежда като да ловиш
с въдица вратата си
и да изпишеш влез за да излезеш
всъщност пътищата ни навън не са ли
кастрираното Его вътре в себе си
© Диана Павлова Todos los derechos reservados
И евнуха ще ползва вече ръка,завързан с халка за гея под ръка!!!
Диана Диана о мила Диана подгледни голямото си его,
и кастрирай го смело!!!!!