Тъжно е
По-добре щеше да е
Някак по-уютно
по вкъщи.
Само в представите ми би живяло.
Ти си в мен
или аз съм теб.
Ти си нещо необяснимо.
Ангел небесен
в сърцето ми живеещ.
Десислава Димитрова
© Десислава Димитрова Todos los derechos reservados