24 jul 2008, 9:00

Без теб 

  Poesía » De amor
816 0 5

Без тебе няма утре,
без тебе няма дишане,
без тебе няма късно,
без тебе е безсмислие.
Без тебе е безпътие,
без тебе е бездомие,
без тебе – вечно скитане
в запомнящи се спомени.
Без тебе няма минало,
без тебе няма бъдеще.
Изтръгнато, сърцето ми
не иска да помръдне.
Без тебе съм безлична,
без тебе съм безплътна –
излязла съм от себе си,
а искам да се върна...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??