Без тебе бих била самотна.
Сама сред многото шум,
сама сред многото хора,
сама в самотата
без тебе бих била.
Без тебе бих била безсилна.
Сред многото слаби -
най-слаба,
сред ято крилати -
безкрила,
сред многото тъжни -
самата тъга
без тебе бих била.
Без тебе бих била безлична.
Сред многото слепи -
най-сляпа,
сред многото мрачни -
най-мрачна,
сред нищожните -
нищо
без тебе бих била.
Харита Колева
© Харита Колева Todos los derechos reservados