12 abr 2012, 12:27

Без заглавие 

  Poesía » Otra
702 0 0
Бих искал някой ден, да замина за Бургас,
и по тъмно да пристигна.
Да тръгна в полунощния час
по плажната алея да събирам мигове!
Ще има смях, китари и жени,
и тъмна бира с морски дарове.
Но ще вървя - самотен и раним,
хвърлил на съдбата своите зарове...

И навярно после на брега
ще полегна в някоя лодка стара.
И ще чакам изгрева с тъга,
разговаряйки с поредната цигара.

© Искрен Димов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??