17 oct 2010, 16:23

Безбуквена и нежна... 

  Poesía » De amor
812 0 3

~~&*~

 

Стоя разголена и чиста...

А ръцете ми -

ВЪЖЕ ОТ ЧУВСТВА СПЛИТАТ...

Играят си със думите~

Танцуват ласкаво по устните...

Не берат

А СЕЯТ ТАМ ЦВЕТЯ

~~&*~

 

Стоя Разголена

И чиста...

Звук след звук редя~

БУКВИТЕ БЛЕСТЯТ...

 

И нежна песен...

Не на лист изписвам...

А изпявам с длан

~~&*~

 

Стоя разголена и чиста...

А ръцете ми -

ВЪЖЕ ОТ ЧУВСТВА СПЛИТАТ...

На Люлка правят го

~~&*~

И ЛЮЛЕЯ СЕ НА НЕЯ -

Само глас...

 

И безбуквена съм

~~&*~

 

Само звук от песен

В рокля и Мечта...

 

 

Стоя разголена и чиста...

А ръцете ми -

ВЪЖЕ ОТ ЧУВСТВА СПЛИТАТ...

 

И по него Ти

ДО МЕН ЩЕ СТИГНЕШ...

 

Ще ме поискаш ли...

НЕ ЗНАМ.

 

Но ще ме вдишаш...

ЩЕ СЕ УСМИХНЕШ...

Ще се огледаш

С желание ти бързо

да прикриеш мойта голота...

 

но не намерил дреха чиста

ЩЕ МЕ ПОМОЛИШ

Поне зад тебе да стоя...

 

Да скрия голотата си

И туй тяло -

Туй дете лъчисто

дето сплита Днес

ВЪЖЕ ОТ ЧУВСТВА!!!

 

И оплита Теб

В ЕДНА МЕЧТА -

Недостижима...

БЯЛ БРИЛЯНТ!

~~&*~

 

Подухна Вятър...

ВЪЖЕТО РАЗЛЮЛЯ!!!

 

И блесна Лъч...

От допира на

Бяло злато - тяло

И БЯЛ БРИЛЯНТ - МЕЧТА...

 

Само звук от песен

В рокля и Мечта

Съм...

 

~~&*~

Дреха нямам...

Само тяло - лист

Полюшвам...

ПОЛЮЛЯВАМ!!!

На Люлка...

 

И Цветя засявам...

Не бера

~~&*~

 

Безбуквен стон...

Мелодия Любовна

Май съм

~~&*~

 

Вятър тихичко повя

И звездна пелена

Върху ми падна...

ПОКРИ МЕ УЖ...

А още заблестях...

 

А ти уплашен

Скочи да спасяваш

Не тялото

А МОЯТА ДУША!!!

 

Че с туй Въже от Чувства...

Дето все оплитам...

Играя с думите и звуците във тях...

 

Не давам сметка си...

Как мога да политна...

 

В дълбока пропаст -

НЕЧИЯ ДУША...

 

И да се изгубя там...

 

Тогава как до мене ще достигнеш...

 

Заключена ще съм

А ТИ ЩЕ ПЛАЧЕШ САМ...

 

Ще се люлееш ГОЛ

На Люлката ОТКРИТО...

 

Ще редиш слова...

Наподобяващи мен -

 

Ааааххх!!!...

 

Но няма да ме има...

Ще съм във бездна аз...

 

НЕ СИ ГОТОВ ДА МЕ ИЗГУБИШ!!!

При все че звук съм само...

 

Безбуквен глас...

И ИСКАШ ОЩЕ ДА МЕ ДИШАШ...

Застанала пред теб

Под Звездна пелена...

 

Ръцете ми докосват твоите

И пръстен там

ТЪЙ ВЛЮБЕН ЗАБЛЕСТЯ!!!

 

Мечта ли е...

Или Брилянт...

 

Полюшваш ме!

ЛЮЛЕЕШ МЕ...

 

Уж гола съм -

ОБЛЕЧЕ МЕ СЪС СЕБЕ СИ...

 

ПОТЪНАХ В ТВОЙТА ДЪЛБИНА!!!

 

И, ООО,

 

КАК УХАНЕН СИ!!!

 

МИРИШЕШ СЛАДКО -

На бонбони с вкус на мляко,

 

ГАЛЕЩ ноздрите ми аромат...

 

 

ЗАКЛЮЧИ МЕ...

И УПОЕНА СЪМ!!!

 

И ИСКАМ ДА ОСТАНА

ТУК - В ДЪЛБОКОТО

На Твоята Душа...

 

Защото ТОПЛА Е

А аз пък гола съм...

При тази Звездна пелена

~~&*~

 

 

16 октомври 2010 г

безбуквена и нежна

Л-Е

 

http://www.vbox7.com/play:2d434e5c

© Л-Е Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??