Днес, когато всичко се руши,
когато бездуховността нацията души,
когато чалга навсякъде се пее,
аз ви казвам:"Не само с хляб се живее!"
Животът не е само храната
за тялото, а и за душата.
Кой книги чете днес?
Всеки гледа своя интерес...
Като свиня е народът нещастен,
той гледа само бизнеса частен,
а интелекта си да развива -
че е нужно не разбира!
© Георги Todos los derechos reservados