Няма в сърцето ти прошка
за една невинна лъжа,
ако си мислиш, че ти си безгрешен,
то лъжата е пред теб сега.
Няма в сърцето ти прошка,
а ти грешиш всеки ден -
макар и с болка, трябва да призная,
че и аз сгреших със теб!
Върви сега, не се обръщай -
вече няма да те нараня.
С теб изхвърлих си сърцето,
остави ме сега да скърбя!
© Александра Василева Todos los derechos reservados