Рисувам те в мечтите – смелите,
не казвай нищо – аз също ще мълча,
настръхвам от полъха на вятъра
и в твоите обятия бавно се топя...
Устните даряват със целувки,
желани са, не ще им устоя...
Нежен допир – двамата настръхнали,
нещо пак разпалва ни страстта!
© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados