Лунно късче да заключи
в стария фенер тя може
и, намерила удобен случай
да влезе в сънното ти ложе,
внезапен вик ще изплете
от нишки посивяла тишина,
ще бъде цвят невинен на дете
и страст неумолима - на жена.
© Александър Todos los derechos reservados