И тъмна нощ сърцето ми обгърна
И бурен вятър в него зашумя
И тиха мощ душата преобърна
И падна камък в пропастта
Политам към безкрайна бездна
Да търся онзи извор на нощта
И в миг от мене ярка светлина проблесна
Разперих аз огромни жар крила
Понесох се навътре към безкрая
Изпълни смисъл моята душа
Живот ли е това, не зная
Но по - жива никога не съм била...
© Свещен Огън Todos los derechos reservados