27 mar 2024, 6:23

Безкрайна доброта 

  Poesía » Para niños
267 3 6
 

Слънчо си е симпатяга,
щедростта не си щади.
На всекиго ръка подава
и усмихнат горе бди.

Пример дава на човека
за безкрайна доброта -
Ех, защо не е човекът,
като него за света...

 

13.12.2023.

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??