Открих те в мислите си, в моите очи.
Не, няма да те пусна да си тръгнеш
и щом целувам те ме докосни.
Умирам пак да ме прегърнеш.
Какъв късмет е всеки Божи ден,
когато чувствам твоята подкрепа
и вече знам – за мене си роден,
за да вървиме с тебе по една пътека.
Обичам те – ще ти го казвам ясно,
ще те обичам зная до смъртта –
за смърт говоря - не, не е ужасно,
ще те обичам, скъпи, даже след това
© Яна Todos los derechos reservados