Любов?! Не искам за нея аз да чувам,
болката ми стига без това.
Защо на чувствата си да робувам
и да се давя във тъга!?
Не, сега искам да живея
свободния си, птичия живот,
a когато искам във вериги да се окова,
ще ти се обадя, Моя истинска любов.
© Александра Иванова Todos los derechos reservados
и аз ти я пожелавам от сърце. с обич, Александра.