Исках малко, а получих много...
чувства непознати,
болка, изнемога,
препъвах се и падах,
изправях се, вървях,
за полет си мечтаех,
за красота и грях...
в молитвите преплитах
желания и страст,
в мечтите си те виждах,
реалности копнях,
мираж си ти и спомен,
дълбоко вътре в мен...
изгарях си душата...
превърнах я във тлен...
Безмилостна, във себе си отворих рана...
Обичта е тази, която ми остана...
© Соня Todos los derechos reservados