сутринта е безнадеждно красива
когато се събудя с теб до мен
събуждам се очи разтривам
било е само сън,
почти обикновен
сутринта е тъй безпомощно прекрасна
извезана с мечтите ми по теб
слепителни лъчи във утрин ясна
самотни стъпки
в пуста степ
© Тома Кашмирски Todos los derechos reservados