***
Ако си тръгнем, кой ще ни намери?
Помислихте ли... спряхте ли за миг?
Познахте ли почивката в неделя?
Дочухте ли се в търсещия вик?
Да бъдем ли... където да не бъдем?
Все почва да ни пари от сълзи.
Усмихваме се, щом като ни съдят...
И съдиме без истина да бди...
И плачеме, когато ни намерят...
Не спираме наужким да кървим...
Болезнено е даже без неделя...
когато не умеем да вървим...
© Арлина Todos los derechos reservados
...освен ако някога.........