Безплатни мисли
Забравих за кратко да мисля...
Ограбваш ме тихо,
но никой не вижда...
Потапям се в океан от чувства!
Сапунено мехурче се пука...
Голям плюшен мечок,
дузина снимчици
и много спомени в една глава...
Малки неподправени усмивки...
Разтворих се в теб...
Безплатни мисли -
остана ми само една песен...
Но кой ли разбира,
кой ли разбира?
Остава - Безплатни мисли =)
© Стефка Георгиева Todos los derechos reservados