В политиката все един курс -
да се съсипва природният ресурс.
Ще се изсича на България гората -
последното богатство на страната.
Обръчи от фирми ще богатеят,
а изсечени места ще опустеят.
Да предотвратим тази вреда!
Да спасим околната среда!
© Георги Todos los derechos reservados