15 jun 2008, 15:37

Безразличие 

  Poesía » De amor
1313 0 7

Намушкай ме,

убий ме,

разпъниме ти на кръст.

Остър нож забий,

в така или иначе безчувствената гръд.

Спри сълзите!

Накарай очите да заспят!

Не са ми нужни вече

в мрачният ми път.

Излей всичката омраза,

злобата... и всичките сълзи...

Всичко бих понесла,

но не и безразличието Ти!

 

© Бояна Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??