20 may 2015, 20:18  

Безразсъдство 

  Poesía » De amor
480 0 0

Безразсъдство

 

Днес със теб

сме само двама...

Почакайте за миг,

завистници лукави!...

Отворен е за нас,

във този свят,

транзитен коридор -

до утре!...

Нека вятърът преплита

гласовете ни,

дърветата за неприличност

да мърморят,

да са смутени

от телата страстни

дори тревите...

Огънят да дразни

дяволчетата в очите,

смесени в безумната си 

страст и нежност,

громейки

предразсъдъци...

любезност...

Ти си тук. Аз съм с теб.

Любовта от теб и мен

е заразена...

А времето ни е...

безумно малко!...

© Пенка Обновенска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??