Нямам сили да живея, ако ти не си до мен.
Не мога да спра да треперя,
гледайки как минаваш покрай мен.
Обичам те, ще ти го кажа,
но едва ли ще ме разбереш.
Обичам те,
дори ще ти докажа,
ако някой ден си ти до мен.
Сърцето ми разкъсва се,
когато се разминем,
когато видя най-красивата усмивка.
Когато ме погледнеш - се разтапям.
Дори да ме боли,
аз съм влюбена.
Макар да съм все така сама,
аз се чувствам най-щастива на Света,
защото вярвам в любовта!
Обичам те, до край ще го повтарям,
макар и тази буца да стои във мен.
Защо си тъй студен към мен?!
© Кремена Бохосян Todos los derechos reservados