За вас съм Никой,
може би от Някъде,
там вероятно няма Нищо,
но пък плътта ми тя е Някой,
поела смело пътя си за Никъде
с безумна мисъл, че е Нещо,
което ще открие Някога
безкраят, че е Всичко
и после идва Никога,
защото там е Края.
© Гедеон Todos los derechos reservados