21 jul 2011, 20:48

Безсъници 

  Poesía » Otra
993 0 5

 

Знам, че някой на другия край на планетата

като мен буден в дългите нощи лежи.

Най-реално с невидими нишки оплетени,

две души се четат по безсънни очи.

 

Без стените излишни, градени от думите,

на един непонятен за други език,

ние мълком си пишем. До болка е хубаво

да се срещнем в разтеглен столетия миг.

 

Твои чувства долавям в почерка на вятъра,

ти за мене гадаеш в топъл мирис на дъжд.

Километри пробягват и сливат се атоми

в елемента душа. Със сърце на жена, с ум на мъж…

 

 

© Елена Желева. 10.07.2011 г.

 

© Елена Желева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??