На Стенли
Страхувам се за теб, за топлината,
тревожно се заслушвам във съня ти,
а ти протягаш длан във тъмнината,
невинно търсещ жадните ми пръсти.
Събуждам се със същата тревога,
лицето ти разглеждам с умиление....
А ти сънуваш в сладка изнемога,
владеещ мен и моето съмнение.
© Мартина Димова Todos los derechos reservados