31 may 2009, 18:01

Безумие ли е? 

  Poesía » De amor
709 0 1

Безумие ли е,

че бясно те желая
и на страстта съм се отдала?
Безумие ли е,

че устните ми името ти все повтарят

и с твоите устни да се слеят,

о, само как изгарят?

Безумие ли е,

че душата и плътта пред тебе аз разголих
и да не спираш да ме любиш те помолих?
Безумие ли е,

че искам с тебе да се слея
и от любов и страст да полудея?

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??