Рушиш, убиваш... за какво?!?
Деца пищят и майки страдат...
Кому е нужно и защо...???
Сърце се пита тъй тревожно...
Сирийци ,сърби... и вси народи,
натискани отвън безумно.
Да рушат и късат без жал,
кой право им е дал...?!?
Христос дойде с любов на земята,
да пълни с милост и блага сърцата!
Душите искат мир и радост
и правда от ранна младост!
Кой погазва всичко това?!
Кой иска да властва, да носи беда?!
Кой пренарежда свят и народи,
кой ни прави бедни роби?!?
Безумци световни, защо?!?
Всеки има народност, потекло...
Безумци родни и вие защо???
Сринахте народа ни, безумно...
За друг живот жадувам,
за правда и Божи ред!
Тогава ще сме дружни
и ще тръгнем смело напред!
© Елена Калчева Todos los derechos reservados