На брега дойдох,
където разбива се вълната
и вятърът.
Вълни в косите ти
видях,
мирис топъл
и следи
от две съдби.
Топлина на пръсти
и на думи,
и усмивки,
от устни зачервени,
тела,
от лъчите обгорени.
Миг наслада
и безвремие
на пясъка горещ,
пенливата вода
ще залее ни краката,
без да охлади
телата.
Ела
отново,
потопи ни в пяна,
измий следите
от пръсти и тела.
Ще чертаем
нови фигури
и ласки.
© Стоян Todos los derechos reservados