7 jun 2007, 8:59

Би било глупаво 

  Poesía
721 0 4
Какво е надежда?
Надежда е
да не поглеждаш
към точката(.)

А вяра?
Вяра е
да я накараш
да я няма

Глупост?
супа
от Двете.

© Валентин Евстатиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??