Бих те изхвърлила като ненужна дреха,
но не мога!
Бих те съдрала на парчета, за да те унищожа!
И бих избърсала на кухнята паркета, в коридора пода,
а после коша за боклук ще възнаградя!
От теб не става нищо! Ти си дрипа!
Парцал със кал и други имена!
Дори и циганин като те види, ще те рита
и ще те прати там долу, в пепелта!
Но знаеш ли?! Износен, изхабен, изцапан, мръсен -
това са всички твоите лица
и може да си дрипа и парцал, НО ТЕ ОБИЧАМ!!!!
И с друг и по-красив не ще те заменя!!! :)
© Пауаа Todos los derechos reservados