БИЛЕ
В тъмна доба, в тайни часове
любовно биле вещица бере.
На любов обрича всеки, щом прозре,
че още е с душата на дете.
И няма сила клетника да спре
да търси щастие, за да го презре...
Намерил го, мечтата ще умре,
а билето, проклетото, расте...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Петрова,Искре, Любо, благодаря!Нека има много обич в живота ви!