През есента надеждите угасват
и лятната любов изстива в спомени.
Горчиви думи в тези дни се казват,
останали във пясъка заровени.
А снимките в албума са горещи...
Вън - малко облаци. Листа от злато.
А вятърът ми шепне тихо нещо -
ти бил си тука. И било е лято.
© Мария Todos los derechos reservados
Поздрави, Миме!