5 feb 2009, 9:17

Бира, мечти и още нещо... 

  Poesía
621 0 2
Бирата е хладна и жадна,
                 жадна за млади мечти,
мечти творени негласно,

                 негласно цигара гори.

Хората немъдри и благи,
                благи и порочни, уви...
Уви, драскащи като свраки,
                погубващи своите мечти.



© Георги Бъчваров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??