Финални думи.
Сподавен стон.
Затворена врата.
Разпадане на хиляди парчета.
Пулсира болката.
Дълбоко в мен.
Душата ми - кървяща пеперуда.
Студена ставам.
Изстива любовта ми.
Далечни сънища.
Изгубени във времето.
Забравени посоки.
Убива всичко тишината.
Превръщам се в илюзия.
Без плът и мирис.
След мен сълзите ми остават -
самотни бисери в прахта...
© Сиана Петкова Todos los derechos reservados