Сладоледено момиче,
бучка лято в есента.
Устните ми те обичат
през деня и през нощта.
Сладоледена усмивка
лъха в твоите очи.
С ягодова страст те искам,
сладки розови лъчи.
Сладоледено въздишаш,
карамелен нежен хлад.
Или радостно двустишие
от лимон и шоколад.
Сладоледено момиче,
жар за моето небце.
Бишкотинче те нарича
влюбеното ми сърце.
© Валентин Евстатиев Todos los derechos reservados